O tânără a slăbit 38 de kilograme, în doar ŞASE luni, după ce a fost HIPNOTIZATĂ de propria mamă

O tânără din Marea Britanie a slăbit 38 de kilograme, în doar şase luni, după ce a fost hipnotizată de propria mamă. Părintele a făcut-o să creadă că are un inel gastric în stomac, obiect care o împiedică să mănânce mai mult decât trebuie.

25 feb. 2013, 09:13

După ce s-a despărţit de prieten, tânăra a început să se îngraşe, devenind obeză. Cu toate că a încercat diete şi exerciţii, ea nu a reuşit să slăbească. Mama femeii, un hipnoterapeut, i-a propus o abordare diferită, potrivit Daily Mail.

Într-o şedinţă de 25 de minute, Danielle Davies, femeia de 26 de ani, a fost hipnotizată să creadă că are un inel gastric care o ajută să slăbească. Convinsă că stomacul ei s-a micşorat, ea a început să ardă calorii. În mai puţin de jumătate de an, tânăra a pierdut aproape 40 de kilograme, fără să mai se îngraşe ulterior, cu toate că în prezent recunoaşte că mănâncă orice, dar în cadrul anumitor limite.

„Când mama mi-a propus să ma ajute, am fost foarte sceptică şi am început să râd. Acum mă simt vinovată pentru că nu am avut încredere în ea. Nu am cum să îi mulţumesc destul. Sunt foarte încântată de modul în care arăt”, a spus tânăra după ce a reuşit să revină la greutatea ideală.

Citeşte şi Cu 32 de kg mai slabă şi cu un nou job: Cum a devenit o femeie model de lenjerie intimă FOTO

Familia trăieşte în oraşul britanic Rotherham. Danielle povesteşte cum a început să se îngraşe în timpul facultăţii, din cauza mâncărurilor fast-food şi a dramelor pe care le-a suferit, fiind părăsită de iubit. Vorbind despre hipnoză, ea recunoaşte că nu a simţit o diferenţă imediată, dar la doar câteva ore a realizat cu nu îi mai era atât de foame. În loc să se gândească la ciocolată, ea a început să caute mai mult salate şi mâncare sănătoasă.

Transformare EXTREMĂ. A slăbit 50 de kilograme, după ce a fost UMILIT în faţa propriilor copii

„Hipnotizarea pacienţilor este un lucru diferit faţă de hipnotizarea propriei tale fiice. Am descoperit că ea este un pacient bun”, a declarat mama Daniellei, terapeuta în vârstă de 48 de ani.

Citeşte şi Acum este o actriţă SPLENDIDĂ, dar avea 95 kg. Cum a reuşit să scape de kilogramele în plus FOTO

Potrivit doctorului, procesul de hipnoză este simplu. Hipnotizatorul le induce pacienţilor ideea că au un inel gastric instalat, având impresia că stomacul lor este mai mic. Chiar mai mult, ea le spune că li se va face rău în momentul în care vor mai mânca produse fast-food.

Citeşte şi: A slăbit 40 de kilograme după ce a fost părăsită la altar. Vezi cum arată tânăra acum