A slăbit 40 de kilograme după ce a fost părăsită la altar. Vezi cum arată tânăra acum

O femei din Marea Britanie a slăbit 40 de kilograme după ce a fost părăsită de iubitul ei chiar în ziua nunţii. În prezent, fostul iubit este cu gândul la împăcare după ce a fost martorul incredibilei transformări.

20 feb. 2013, 20:17

Pamela Doyle, o femeie în vârstă de 31 de ani, a reuşit să slăbească 40 de kilograme în mai puţin de un an, după ce a fost părăsită de logodnicul ei chiar în ziua nunţii. Din cauza regimului alimentar dezastruos, ea cântărea 103 kilograme. Tânăra şi-a modificat dieta şi a făcut exerciţii, activităţi care au dus la o scădere masivă în greutate, potrivit The Sun.

Ea îşi aminteşte cum visa la o nuntă de vis, într-un castel scoţian, când a aflat teribila veste că bărbatul cu care era împreună de peste 13 ani s-a decis că nu o mai consideră atrăgătoare. Chiar mai mult, ea a pierdut peste 2.000 de lire, deoarece plătise închirierea locaţiei.

Povestea tinerei nu se opreşte aici, declarând că odată cu pierderea în greutate şi-a îmbunătăţit atât sănătatea fizică, cât şi cea psihică, fiind mai încrezătoare şi mai fericită. Ea se gândeşte la împăcarea cu fostul iubit şi nu îl critică pentru alegerea făcută, înţelegându-i decizia.

Privind modul în care a slăbit, Pamela spune că şi-a angajat un antrenor personal care i-a organizat viaţa şi regimul alimentar. Printre alimentele la care a renunţat se numără mâncarea fast-food şi dulciurile. Antrenorul a folosit mai multe tehnici pentru a o aduce pe femeie la greutatea ideală. Ea a participat la şedinţe de hipnoză pentru depăşi anumite complexe care nu o lăsau să îşi schimbe viaţa.

Citeşte şi: GEST DISPERAT: A pozat goală pentru a le arăta fanilor că nu este prea slabă