Transformare EXTREMĂ. A slăbit 50 de kilograme, după ce a fost UMILIT în faţa propriilor copii

Bărbaţii nu dau o prea mare importanţă siluetei, însă şi ei pot ajunge să se simtă umiliţi din cauza greutăţii. Aşa a păţit un britanic de 37 de ani, care a decis că trebuie să facă ceva în privinţa obezităţii de care suferea doar atunci când s-a făcut de râs în faţa propriilor copii.

17 feb. 2013, 14:43

Pete Cavender este un inginer din Marea Britanie, căsătorit şi cu trei fiice acasă. Pete muncea foarte mult, uneori şi în deplasare, şi mânca în special de la fast-food. Aşa a ajuns să cântărească 146 de kilograme şi să aibă o circumferinţă a taliei de 122 de centimetri, ceea ce nu a devenit pentru el o problemă decât atunci când a ajuns să fie umilit în faţa propriilor copii.

CITEŞTE ŞI: A scăpat de obezitate după ce a fost numită „vacă grasă”. Vezi cum şi cât a slăbit FOTO

Pete a povestit, pentru The Sun, că într-o zi şi-a dus fiicele într-un parc de distracţii în care trebuiau să se plimbe cu un butuc printr-un canal. Numai că, în momentul în care inginerul s-a urcat în barcă, aceasta a fost de neclintit, în ciuda apei care curgea cu repeziciune. „Butucul a rămas blocat, pur şi simplu. M-am simţit oribil, mai ales că acolo erau şi cele trei fetiţe ale mele„, a spus Pete, care în acel moment a decis să înceapă o cură de slăbire.

Acum, după ce a renunţat la fast-food şi a trecut pe un regim alimentar sănătos, combinat cu suplimente alimentare şi cu mult sport, el are cu 50 de kilograme mai puţin decât în cel mai umilitor moment din viaţa lui.