Acum este o actriţă SPLENDIDĂ, dar avea 95 kg. Cum a reuşit să scape de kilogramele în plus FOTO

Actriţa britanică de telenovele Catherine Tydesley are o siluetă de invidiat şi arată extraordinar de bine, însă puţini ştiu că în trecut a cântărit aproape 95 de kilograme.

RomaniaTV.net
13 ian. 2013, 18:07

Actriţa din telenovela „Coronation Street” cântărea în adolescenţă 95 de kilograme, dar a reuşit să slăbească 36 de kilograme cu ajutorul ambiţiei, unei diete sănătoase, un regim strict de exerciţii fizice, dar şi cu ajutorul unui antrenor personal.

„Pentru foarte mulţi oameni printre rezoluţiile de Anul Nou se numără şi slăbirea şau tonifierea corpului, însă foarte puţini sunt cei care ajung să o reuşească. Secretul succesului este dorinţa, ambiţia de a reuşi”, a declarat actriţa, potrivit Daily Mail.

Află cum a reuşit o americancă să dea jos 100 de kilograme, în cea mai spectaculoasă slăbire

Actriţa britanică afirmă că rutina sa de exerciţii fizice este simplă: 10 genoflexiuri cu scaunul în spate, 10 fandări pentru fiecare picior şi 10 flotări, precum şi exerciţii de tip cardio pentru a întări inima. Totuşi, Catherine spune că disciplina şi un angajament ferm oferă rezultate uimitoare. În fiecare zi este nevoie să faceţi exerciţii timp de 15 minute.

De asemenea, Catherine recomandă şi un regim alimentar sănătos prin renunţarea la alimentele şi băuturile cu mult zahăr, precum ciocolata, prăjiturile şi sucurile acidulate. Actriţa recomandă să beţi doi litri de apă pe zi, să mâncaţi mai multe legume verzi pentru că au foarte multe vitamine şi să optaţi pentru un mic dejun plin de proteine pentru a avea mai multă energie de-a lungul zilei.

Citeşte şi O fetiţă de nouă ani a slăbit 30 de kilograme. Copiii o numeau „Cap gras” FOTO&VIDEO