Teo Trandafir: Au fost momente grele după divorţ. Iosef a fost raza mea de soare

Teo Trandafir s-a căsătorit cu mare fast în vara lui 2012 şi părea decisă să le demonstreze celor care nu au crezut în relaţia ei cu Constantin Iosef că s-au înşelat în privinţa lor. Fericirea a durat însă doar câteva luni, iar cei doi au divorţat după doar şase luni. Discretă din fire, Teo a dezvăluit într-o emisiune televizată cum a reuşit să depăşească drama prin care a trecut.

01 mart. 2013, 07:22
Teo Trandafir: Au fost momente grele după divorţ. Iosef a fost raza mea de soare

Mereu optimistă şi voioasă, Teo Trandafir a admis că a avut şi momente mai grele după despărţirea de Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012, chiar de ziua ei. „Toţi avem drame şi ne e greu, mai bine nu le mai povestim. Nu îmi arăt dramele nimănui. Trebuie să privim cu umor spre viitor. Au fost momente grele după divorţ, dar am supravieţuit. Mi-am păstrat graţia şi demnitatea după divorţ„, a spus Teo, la CanCan TV.

Vedeta a mărturisit că fetiţa ei, Maia, a fost cea care a ajutat-o cel mai mult să depăşească momentele grele, în care se lăsa cuprinsă de melancolie şi dezamăgire. Iar acum poate privi zâmbind în urmă. „Iosef a fost raza mea de soare. Tot ce am trăit a fost minunat. Ce mi s-a întâmplat a fost foarte tare, căsătoria şi relaţia cu el„, a adăugat Teo Trandafir.

Teo a vorbit şi despre relaţia cu tatăl ei, măcinată de ani de zile de neînţelegeri: „Am avut o copilărie fericită. Mi-aş dori să fac pentru fiica mea ce a făcut tatăl meu pentru mine. Îl iubesc, este tatăl meu şi îl voi venera întotdeauna, dar eu nu-mi rezolv problemele la televizor şi mi-a fost greu să-l văd vorbind despre mine la TV. Nu înţeleg de ce nu vorbim în particular, ci la televizor. E vina mea pentru tot„.

Teo Trandafir şi tatăl ei, medicul Ion Uţă, au avut o relaţie tensionată în ultimii ani, iar faptul că acesta a făcut în repetate rânduri dezvăluiri despre viaţa privată a fiicei lui în presă a deranjat-o peste măsură. Din acest motiv, Teo nici nu şi-a invitat tatăl la nunta cu Constantin Iosef, însă în ultimele luni, după divorţ, cei doi au revenit la sentimente mai bune.