Teo Trandafir, contrazisă de soţ. Nu copiii sunt motivul divorţului

Cand toata lumea se astepta ca sotul lui Teo Trandafir, Constantin Iosef, sa parasesca tara si sa se intoarca in Franta, langa cei doi fii ai sai din prima casatorie, iata ca fostul sportiv decide sa ramana in Romania.

28 dec. 2012, 08:22
Teo Trandafir, contrazisă de soţ. Nu copiii sunt motivul divorţului

Alegerea sa este cu atat mai uluitoare cu cat, recent, Teo Trandafir spunea ca principala cauza care a dus la separare lor are legatura cu faptul ca sotul ei nu s-a adaptat vietii din Romania si cu atat mai putin cu ideea sa traiasca departe de copiii sai, potrivit libertatea.ro.

Constantin Iosef s-a confesat recent unui prieten. „Mi-a spus ca nu va pleca din Romania si ca va ramane aici, sa traiasca si sa munceasca. A fost numit antrenor al lotului de rugby de pana in 17 ani. Costi zice ca nu are niciun motiv sa se intoarca in Franta. Fiii lui traiesc bine acolo unde sunt. (…) Pentru el, toata povestea asta cu separarea de Teo este foarte limpede si nu intelege valva creata. Au stat impreuna cat au simtit ceva unul fata de altul, iar cand nu au mai existat sentimente puternice, Constantin a plecat. Binenteles ca au incercat sa remedieze problemele, simteau ca s-au instrainat si au vorbit despre acest lucru”, a declarat prietenul lui Constantin Iosef.