Teo, copleşită de durere: Nu mai pot, viaţa mea este un iad

Teo Trandafir vorbeşte cu greu despre despărţirea de Constantin Iosef, bărbatul pe care îl iubeşte încă foarte mult, deşi, la doar şase luni după căsătorie, a părăsit-o.

18 dec. 2012, 20:34
Teo, copleşită de durere: Nu mai pot, viaţa mea este un iad

Vestea despărţirii dintre Teo Trandafir şi soţul ei, Constantin Iosef, la numai şase luni după nuntă, a căzut ca o bombă în show-biz-ul românesc. Teo Trandafir a ţinut să facă lumină în ceea ce priveşte despărţirea dintre ea şi cel alături de care spera să-şi petreacă tot restul vieţii.

„Mi se strânge inima ori de câte ori trebuie să vorbesc despre asta. Vreau ca lumea să nu mai dea în el, mai bine să dea în mine. Suntem doi oameni simpli, doi civili, dar suntem supuşi interogatoriului de parcă am fi la poliţie. Nu mai pot, viaţa mea este un iad”, a spus Teo, potrivit Click.ro.

Teo Trandafir şi Constantin Iosef s-au căsătorit pe 2 iunie, chiar de ziua vedetei, însă mulţi nu au văzut cu ochi buni, inclusiv tatăl ei, care nici nu a fost invitat la nuntă.

Acum, vedeta TV speră ca publicul şi mass-media să îi respecte şi să nu facă prea mare tam-tam pe tema despărţirii. „Nu o să ne auziţi niciodată vorbind urât unul despre altul. Există o vorbă: Orice casă are o cruce şi o ştie ăl de-o duce. Nu există un motiv al despărţirii. Ne-au prins «bagajele» din urmă. El este un tată extraordinar, cum nu se mai fabrică în ziua de astăzi. Dorul şi distanţa faţă de băieţii lui au săpat în el, l-au măcinat. Aşa că el acum dă o dragoste pe două. Pe cele pentru copiii lui, care trăiesc în Franţa, iar asta mă alină suficient ca să pot trece peste despărţire”, a punctat Teo Trandafir.

Soţul lui Teo Trandafir este tranşant în privinţa despărţirii, afirmând că din punctul lui de vedere „nu e cale de întoarcere”.