Soţul studentei criminale vrea să-şi înmormânteze creştineşte fetiţa VIDEO

Claudiu Şatran, soţul studentei criminale, Carmen Bejan, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru crimă, vrea să-şi înmormânteze creştineşte copilul. El a cerut Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) să-i trimită bebeluşul mort acasă, în localitatea Pecica, pentru a-l putea înhuma.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 06:19
Soţul studentei criminale vrea să-şi înmormânteze creştineşte fetiţa VIDEO

Eu am greşit, am plătit. Nevasta mea a greşit, a plătit. Dar copilul nu are nicio vină, avea dreptul să se nască în libertate. ANP-ul a zis că sunt condiţii. Mă repet: nevasta mea e pe jumătate moartă şi fetiţa la morgă”, a spus Claudiu Şatran. El solicită ca toate cheltuielile de transport să fie suportate de Administraţia Penitenciarelor, pe care o consideră vinovată de moartea bebeluşului, care s-a născut cu malformaţii grave şi a murit după o oră.

„Odată ce ANP a spus instanţei că sunt condiţii, am făcut o cerere ca ei să-mi transporte fetiţa acasă, căci ei au dispus să nască Carmen la 700 de kilometri”, consideră Claudiu Şatran. Autorităţile din penitenciar i-au cerut lui Carmen Bejan acordul pentru a incinera cadavrul. Familia vrea însă ca fetiţa să aibă parte măcar de o înmormântare aşa cum cere tradiţia.

„Momentan vreau neapărat să o aduc acasă, în Pecica şi să o înmormântez creştineşte, asta e dorinţa noastră”, a mai spus soţul lui Carmen Bejan.

În tot acest timp, studenta criminală urmează proceduri medicale complexe, în Spitalul Penitenciar Rahova. „Se simte foarte rău, psihic e deprimată şi nici fizic nu e bine. Vomită şi acum, după şase zile de la operaţie”, a spus Claudiu Şatran. Soţul studentei condamnate spune că, deocamdată, el şi Carmen nu se gândesc la un alt bebeluş. Mai mult, medicii i-au recomandat studentei să nu mai conceapă copii timp de doi ani.