Bebeluşul studentei criminale s-a născut FĂRĂ MÂINI şi avea MALFORMAŢII la inimă şi la plămâni

Copilul născut de fosta studentă Carmen Bejan, condamnată pentru omor, era o fetiţă care prezenta malformaţii la plămâni şi la inimă şi nu avea mâni. Din cauza acestor probleme, bebeluşul nu a supravieţuit. A murit la Spitalul Universitar, marţi noaptea. În timp ce soţul criminalei Carmen Bejan cere să se facă dreptate, soţia celui ucis de aceasta susţine că este mana lui Dumnezeu.

RomaniaTV.net
23 mai 2012, 13:54
Bebeluşul studentei criminale s-a născut FĂRĂ MÂINI şi avea MALFORMAŢII la inimă şi la plămâni

În ultimele luni, Carmen Bejan le-a cerut de mai multe ori magistraţilor Tribunalului Arad să intervină pentru că sarcina sa este pusă în pericol. Pe toată perioada sarcinii, Carmen Bejan a efectuat nu mai puţin de opt ecografii. În ciuda controalelor amănunţite, copilul a murit la scurt timp după naştere.

„E foarte dubios că s-au făcut atâtea ecografii de-a lungul timpului. Nu s-a găsit copilul cu nicio malformaţie, nicio problemă şi dintr-o dată nu are mâini şi nu are picioare. Dacă era pusă în libertate cu siguranţă nu întâmpina asemenea probleme. Tot sistemul asta penitenciar nu e ok pentru o femeie gravidă”, a declarat la România TV soţul lui Carmen Bejan, Claudiu Şatran.

Carmen Bejan a fost adusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti marţi noapte. Ea a născut prin cezariană la scurt timp după ce a fost adusă la spital, însă copilul a decedat din cauza unor malformaţii.

„Sunt malformaţii majore care de principiu se văd. Se pot vedea o mulţime de tipuri de malformaţii. Depinde de poziţia fetală, de echipament, de pregătirea sau experienţa examinatorului”, a declarat la România TV neonatologul Dinu Albu.

Autorităţile au deschis deja o anchetă în acest caz. Reprezentanţii penitenciarului spun însă au fost îndeplinite toate procedurile.

„Persoana privată de libertate a fost prezentată periodic la consult de specialitate la spital. Nu se ştia de malformaţii”, a declarat purtătorul de cuvânt Penitenciar Arad Eduard Magold.

Carmen Bejan a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. Dar părea să-şi refacă viaţa în spatele gratiilor. A rămas însărcinată cu un traficant de droguri, iar ulterior cei doi s-au căsătorit. Carmen Bejan le-a cerut judecătorilor s-o lase să nască în libertate. Magistraţii au decis, însă, că studenta poate beneficia de îngrijirile corespunzătoare şi în închisoare.

În timp ce soţul studentei criminale cere să se facă dreptate, soţia bărbatului ucis şi tranşat de Carmen Bejan crede că este mâna lui Dumnezeu.