Sfaturi pentru o despărţire fără resentimente

Dacă vrei să te desparţi de persoana cu care ai avut o relaţie mai mult sau mai puţin fericită, este indicat să o faci într-un mod care să onoreze sentimentele pe care le-ai avut faţă de partener, informează jurnalul.ro.

RomaniaTV.net
20 iul. 2012, 09:55
Sfaturi pentru o despărţire fără resentimente

1. Să devii invizibil – Să dispari fără niciun motiv. Să nu răspunzi la telefon sau la e-mail. Să îţi laşi fostul sau fosta să se întrebe dacă e posibil să fi murit sau dacă o să mai apari vreodată în peisaj. Acest mod de despărţire poate fi evitat spunând pur şi simplu că relaţia nu mai are viitor şi prezentând motivele care au dus la despărţire.

2. Să anunţi că vrei să te desparţi într-un sms sau într-un e-mail. Fă acest lucru doar dacă vrei să fii laş. Indicat este să stai faţă în faţă cu persoana iubită şi să pui punct relaţiei. Chiar dacă este nevoie de curaj să priveşti partenerul în ochi, despărţirea este astfel demnă de sentimentele simţite la un moment dat.

3. Foloseşte onestitatea drept scuză pentru a răni persoana iubită. Spune că relaţia a fost o greşeală şi pierdere de timp şi cu siguranţă vei face o persoană să se simtă nefericită şi nedorită. Pentru a evita o astfel de situaţie, vorbeşte despre câteva lucruri care au făcut timpul petrecut împreună minunat. Menţionează că te simţi dezamăgit pentru că nu vezi un viitor al relaţiei. Acum că ai luat o decizie, trebuie să acţionezi cu integritate.

Mai multe metode de despărţire aici.