O comunicare mai bună în cuplu duce la un sex de calitate

O relație nu poate exista fără comunicare. Dacă nu e comunicare atunci nu ai tocmai combustibilul care face ca relația să meargă.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 05:58
O comunicare mai bună în cuplu duce la un sex de calitate

Poți să deții cea mai tare mașină în garaj, însă, fără carburanți, aceasta nu te poate duce nicăieri. În ambele cazuri, ai câte ceva însă nici mașina și nici relația ta nu merg. Și, după cum știi, legea e clară: ce nu crește, mai devreme sau mai târziu, moare. Comunicarea este, probabil, cel mai important aspect al oricărei relații pentru că vom învăța mereu noi lucruri despre ea și noi modalități de a comunica. Iar într-o relație, o bună comunicare conduce și la un sex bun, care se îmbunătățește pe măsură ce parteneri se cunosc din ce în ce mai profund. Procesul de comunicare nu se rezumă la vorbe, el se refleca în tonul vocii, în mișcările trupului și ritmul vorbirii în tiparul vorbirii. Iată cele 3 niveluri ale unei comunicări excelente într-un cuplu.   

Primul nivel: comunicarea pozitivă
 
 Aici vorbim de începuturile unei relații când trebuie să vă focusati pe comunicarea pozitivă. Aflați cât mai multe unul despre celălalt. Concentrați-vă pe descoperirea lucrurilor pe care le aveți în comun și cum pot acestea să vă ajute la dezvoltarea relației.

Citeşte mai mult pe Sfatulparintilor.ro.