Şerban Brădişteanu, solicitat în Antalya de familia lui Florin Cioabă, după preinfarctul acestuia

Medicul Şerban Brădişteanu de la Spitalul Floreasca din Capitală a fost solicitat să meargă în Antalya de către familia lui Florin Cioabă, după ce autointitulatul rege al romilor a suferit, luni după-amiază, un preinfarct.

14 aug. 2013, 18:58
Şerban Brădişteanu, solicitat în Antalya de familia lui Florin Cioabă, după preinfarctul acestuia

Şerban Brădişteanu, care este şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Floreasca, ar putea pleca spre Turcia miercuri seară, au declarat, pentru Mediafax, apropiaţi ai familiei lui Florin Cioabă.

În Antalya, el va evalua starea de sănătate a lui Florin Cioabă, urmând să se decidă dacă acesta poate fi transportat în ţară sau dacă rămâne în spitalul din Antalya.

Citeşte şi REGELE CIOABĂ a ieşit din COMĂ, dar starea lui este în continuare CRITICĂ

Fiul autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, pentru Mediafax, că tatăl său a suferit, luni după-amiază, un preinfarct şi este în comă indusă, la un spital din Antalya.

„Tata a suferit un preinfarct ieri după-amiază (n.r. luni după-amiază), el se ştia cardiac, însă nu a mai avut probleme de foarte mult timp. Probabil au fost călduri foarte mari şi asta i-a activat problemele medicale. Eu am vorbit cu el de dimineaţă şi era foarte agitat, iar acum ştiu că este într-o comă indusă medical”, a spus Dorin Cioabă, care se afla atunci în Turcia, în drum spre spitalul unde este internat tatăl său.

Citeşte şi Familia lui Cioabă cere aducerea acestuia în ţară. Vezi răspunsul lui Arafat

Întrebat dacă se pune problema unei intervenţii chirurgicale, Dorin Cioabă a afirmat că va discuta cu medicii acest aspect şi dacă va fi nevoie intervenţia se va face în Antalya.

La rândul său, secretarul general al Asociaţiei Ţiganilor Căldărari, Ioan Stănescu, a declarat, pentru Mediafax, că Florin Cioabă este „în stare foarte gravă”.

„Este în stare foarte gravă. A consumat apă rece, apoi a stat la cald, la 50 de grade, şi apoi la climă. A făcut pneumonie, apoi preinfarct. Medicii i-au băgat o sârmă, adică un stent”, a spus Stănescu.