La o zi după ce s-a însurat era să MOARĂ: Momentul în care un RECHIN intră în cuşca unui SCAFANDRU

Un bărbat a fost la un pas de moarte, trăind clipe teribile în timp ce se distra în Africa de Sud. El a vrut să se scufunde alături de rechini, într-o cuşcă special amenajată, când un cel mai mare carnivor din lume a venit direct la el şi a reuşit să intre în cuşcă. Tânărul, care era căsătorit de o singură zi, a scăpat la limită de atacul fulgerător.

24 mart. 2013, 11:30
La o zi după ce s-a însurat era să MOARĂ: Momentul în care un RECHIN intră în cuşca unui SCAFANDRU

Incidentul a avut loc în cursul zilei de vineri, în regiunea Gansbaai din Africa de Sud, unde mai mulţi tineri voiau să încerce o distracţie mai inedită, dar în acelaşi timp periculoasă, înotatul alături de rechini.

Citeşte şi Marele rechin alb, mai pofticios decât se credea până acum

Citeşte şi Un bărbat din Noua Zeelandă a fost ucis de un rechin

Chiar dacă cuşca de metal ar fi trebuit să ofere o siguranţă sporită şi protecţie împotriva ucigaşilor marini, în data de 21 martie, rechinul a ignorat momeala oferită de scafandru şi a intrat direct în incinta cuştii, după ce a lovit cu putere uşa. Astfel, rechinul a încercat să îl atace pe bărbat şi i-a oferit o amintire pe care nu o va uita niciodată. Din fericire, proaspătul însurat a reuşit să eschiveze atacul animalului şi a înotat pe sub el, reuşind să scape fără nicio leziune, cu toate că putea să îşi piardă viaţa.

Citeşte şi Gest curajos: Un bărbat a împins un rechin înapoi în apă VIDEO

Filmul a fost postat pe site-ul Youtube de Bryan Plummer, unul dintre martorii incredibilului incident, reuşind să ajungă viral în doar câteva zile, după ce a fost vizionat de mai mult de jumătate de milion de persoane. Rechinii albi sunt recunoscuţi pentru agresivitatea şi forţa de care dau dovadă în încercarea lor de a vâna. 

Citeşte şi Clipe de GROAZĂ pentru un surfer. A fost atacat de un rechin sub privirile prietenilor VIDEO