Incendiu devastator în Sectorul 5 al Capitalei. Şase autospeciale cu apă şi spumă intervin

O casă, din Sectorul 5 al Capitalei, a ars în urma unui incendiu izbucnit luni la prânz. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a declarat că nu s-au înregistrat victime.

RomaniaTV.net
28 ian. 2013, 10:54
Incendiu devastator în Sectorul 5 al Capitalei. Şase autospeciale cu apă şi spumă intervin

Incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Cucuteni, din Sectorul 5 al Capitalei, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

La faţa locului au fost trimise şase autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor.

Vasile a precizat că incendiul a fost localizat şi pompierii intervin pentru lichidarea ultimelor focare.

Luni dimineaţă, alte trei imobile din Capitală au ars într-un incendiu, o persoană care a suferit un atac de panică fiind transportată la Spitalul Pantelimon pentru îngrijiri medicale, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti.

Incendiul a cuprins trei case şi anexe de pe strada Trilului, din Sectorul 3 al Capitalei, fiind sesizat în jurul orei 05.00. Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale, flăcările fiind foarte mari, iar în zonă fiind foarte mult fum, care era vizibil de la distanţă mare.

Alte două case din Sectorul 3 al Capitalei au ars, duminică, într-un incendiu care a avut loc pe o stradă din cartierul 23 August. În urma incendiului, nu au fost persoane rănite şi nici intoxicate cu fum, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti.