​Incendiu puternic în Capitală. Trei case au fost distruse de foc VIDEO

Trei case aflate în zona Parcului IOR, din sectorul 3 al Capitalei, au luat foc luni dimineaţă. O persoană a făcut atac de panică şi a fost dusă la spital, informează România TV.

28 ian. 2013, 06:16
​Incendiu puternic în Capitală. Trei case au fost distruse de foc VIDEO

Incendiul a izbucnit la un grup de locuinţe din sectorul 3 al Capitalei. Intervenţia pompierilor a fost promtă, aceştia deplasându-se la faţa locului cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă. Din nefericire, au întâmpinat probleme. Hidranţii stradali erau îngheţaţi, aşa că pompierii au fost nevoiţi să mai solicite încă două autospeciale.

Nu au existat persoane surprinse de flăcări, în schimb unul dintre proprietari a suferit un atac de panică şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală.

Din declaraţiile vecinilor, în locuinţe se aflau şase persoane printre care şi doi copii, unul de 4 luni şi altul de 4 ani. Micuţii au fost evacuaţi la timp de un vecin.

Incendiul s-a manifestat violent, cu flacără deschisă, astfel că intervenţia pompierilor a fost dificilă, în primul rând din cauza temperaturilor extrem de scăzute şi din cauza faptului că locuinţele erau lipite una de cealaltă.

Peste 20 de persoane au ieşit în stradă. Vecinii erau extrem de speriaţi că flăcările s-ar putea extinde şi la casele lor.

Incendiul a fost stins în totalitate, însă la faţa locului se află echipajele de pompieri care încearcă să identifice şi ultimele focare.