E oficial! Prigoană divorţează de Bahmu. Află când începe procesul

Pentru cei care mai sperau că Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu s-ar mai putea împăca, lucrurile sunt acum clare. Parlamentarul a intentat acţiune de divorţ la Judecătoria Sectorului 3.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 17:01

Silviu Prigoană a demarat acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti. Dosarul a fost înregistrat marţi, Adriana Bahmuţeanu figurând ca pârâtă. În proces mai sunt citate ca părţi şi Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei Sectorului 3, şi cea de la Primăria oraşului Pantelimon.

Prima înfăţişare în faţa instanţei a fost fixată pentru data de 21 noiembrie.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au devenit un cuplu în urmă cu nouă ani, iar de atunci s-au căsătorit de patru ori şi au divorţat de trei.

Noul scandal dintre cei doi, care a dus la cel de-al patrulea divorţ, a izbucnit la începutul lunii august, când Silviu Prigoană a reclamat-o pe Adriana Bahmuţeanu că a părăsit căminul conjugal şi a cerut încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori pe care îi au împreună. A fost doar începutul iureşului, cei doi lansând apoi numeroase acuzaţii unul la adresa celuilalt. Dacă Bahmu l-a acuzat pe parlamentar de violenţă domestică, Silviu Prigoană a dezvăluit că scandalul a izbucnit din cauză că nu a dorit să o ia şi pe soacră în vacanţă la mare. De asemenea, cei doi s-au ameninţat reciproc cu dezvăluiri compromiţătoare.