Silviu Prigoană dezvăluie motivele despărţirii de Adriana Bahmuţeanu

Silviu Prigoană a ieşit din silenzio stampa. Deputatul a dezvăluit motivele pentru care a cerut custodia copiilor într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Click. El susţine că Adriana s-a supărat din cauză că nu au mers la mare împreună cu mama ei.

RomaniaTV.net
27 aug. 2012, 09:11
Silviu Prigoană dezvăluie motivele despărţirii de Adriana Bahmuţeanu

Scandalul dintre Silviu Prigoană şi soţia lui a început pe 4 august, când cei doi plănuiseră să plece într-o vacanţă pe litoral. Pentru că aveau rezervate doar două camere la hotel, Prigoană nu a vrut să ia şi soacra cu ei, ceea ce a nemulţumit-o pe Adriana Bahmuţeanu.

După ce i-am explicat că nu avem cum s-o luăm pe soacră-mea pentru că nu mai erau locuri, s-a supărat şi a spus că nu mai mergem nicăieri. La scurt timp, am fost anunţat de bonă că au dispărut copiii de-acasă„, a declarat Prigoană pentru ziarul Click.

Acuzat de soţie că şi-ar fi bătut copiii, Prigoană a ripostat: „Sunt minciuni! Sunt consternat că trebuie să aduc în faţa opiniei publice astfel de lucruri îngrozitoare”. El a adăugat că îi este tare dor de cei mici, însu poate merge să-i viziteze, de teamă că Adriana i-ar impune un ordin de restricţie şi ar face vâlvă în presă.