Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană, dragoste cu năbădăi. Vezi povestea celor nouă ani de relaţie

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană să pregătesc, se pare, de al patrulea divorţ în cei opt ani de când se cunosc, după ce omul de afaceri i-a făcut soţiei sale plângere la Protecţia Copilului şi la poliţie. Deşi se părea că în sfârşit s-au cuminţit, după o relaţie presărată cu o mulţime de scandaluri şi cu trei divorţuri, între cei doi a izbucnit, ca din senin, un nou scandaş.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 06:38
Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană, dragoste cu năbădăi. Vezi povestea celor nouă ani de relaţie

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au cunoscut în 2003, când jurnalista s-a angajat la Realitatea TV, unde omul de afaceri era acţionar. Relaţia lor a început după ce omul de afaceri a divorţat de a doua lui soţie, iar apoi cei doi au ajuns foarte rapid la Primărie, unde au spus „Da”. La fel de fulgerător ca nunta a venit şi divorţul, imediat după luna de miere.

Cei doi s-au împăcat însă destul de repede, iar pe 31 ianuarie 2004 s-au căsătorit din nou, la Las Vegas. Nici de această dată fericirea nu a ţinut prea mult. După trei luni, Prigoană a intentat divorţ, dar apoi s-a răzgândit. Doar până în august, însă, când a cerut din nou desfacerea căsătoriei, acţiunea finalizându-se în toamnă.

Vara lui 2005 a adus o nouă nuntă, a treia, în cuplul Bahmuţeanu – Prigoană, dar nici de această dată nu a fost altfel. E drept, însă, că atunci cei doi au reuşit să reziste împreună doi ani, până în 2007.

După doi ani de celibat, în 2009, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au cununat din nou, pentru a patra oară, după ce cererea în căsătorie a fost una atipică, venind din partea fostei realizatoare TV. Au trecut de atunci trei ani, în care cei doi au făcut doi copii, Mihai Maximus şi Eduard Gabriel. Mai mult, cei doi au trecut şi printr-o dramă în acest răstimp, între cei doi băieţei Adriana mai născând un copil, care a murit însă la scurt timp după naştere. Toate evenimentele din viaţa celor doi au părut să-i unească şi lumea chiar credea că năbădăiosul cuplu s-a cuminţit, însă se pare că nu este deloc aşa.

Vezi PRIMA DECLARAŢIE a Adrianei Bahmuţeanu