De la o femeie obeză a ajuns subnutrită şi trebuie să consume 5.000 de calorii pe zi FOTO

Majoritatea persoanelor care suferă intervenţii chirurgicale pentru pierderea în greutate se așteaptă să mănânce mai puțin după operație. O femeie din Marea Britanie trebuie însă să consume acum până la 5.000 de calorii pe zi, pentru a rămâne în viață, după ce operația de bypass a lăsat-o grav subnutrită.

05 mart. 2013, 15:33

Proprietara unui pub, Julie Dunbar, în vârstă de 51 de ani, a decis să facă o intervenție chirurgicală gastrică, pentru a scădea în greutate, după ce ajunsese la 130 de kilograme și suferea de o serie de boli.

Julie a pierdut însă mult mai mult în greutate decât se aşteptau medicii şi a devenit periculos de subnutrită – ea a slăbit aproape 80 de kilograme în doar 12 luni, potrivit DailyMail.

Julie a avut nevoie de trei operații și a fost chiar hrănită printr-un tub.

Citeşte şi O tânără a slăbit 20 de kilograme, după ce a început să danseze pe ascuns LA BARĂ VIDEO

Julie Dubar, din Leeds, a fost în cele din urmă diagnosticată un an mai tarziu cu encefalopatie Wernicke, o boală produsă de malnutriția severă și lipsa vitaminelor şi nutrienţilor.

Ea trebuie să mănânce acum pe tot parcursul zilei după ce medicii i-au spus să consume cât mai multe alimente pentru a se asigura că substanţele nutritive sunt absorbite de organism.

Citeşte şi Cu 32 de kg mai slabă şi cu un nou job: Cum a devenit o femeie model de lenjerie intimă FOTO

Ea mănâncă 5000 de calorii pe zi, mult mai mult decât atunci când era supraponderală.  Dacă nu mănâncă suficient, Julie ar putea să moară.

Julie Dunbar suferit o intervenție chirurgicală de micşorare a stomcalului în luna decembrie 2010 la Spitalul privat Spire din Leeds.

Citeşte şi A scăpat de obezitate după ce a fost numită „vacă grasă”. Vezi cum şi cât a slăbit FOTO