O tânără a slăbit 20 de kilograme, după ce a început să danseze pe ascuns LA BARĂ VIDEO

O tânără de 22 de ani, dependentă de mâncare fast-food, a slăbit peste 20 de kilograme, în doar câteva luni, după ce a început să danseze pe ascuns la bară. În prezent, studenta a ajuns instructor de fitness, învăţând şi alte femei să slăbească într-un mod amuzant şi sexy.

04 mart. 2013, 15:42

Jenn Brady, o studentă a Facultăţii de Informatică din Nottingham, a ajuns obeză, după ce obişnuia să mănânce doar mâncăruri grase, de la fast-food. Ea s-a decis că vrea să piardă în greutate, după ce un doctor i-a spus că este obeză, în timpul unui control de rutină, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Transformare SPECTACULOASĂ: A slăbit 48 de kg după ce fiica ei a fost umilită că are o mamă grasă

Realizând că o simplă dietă alimentară nu este de ajuns, tânăra de 22 de ani s-a decis să urmeze cursuri de dans erotic, la bară. De teama celor din jur, ea a ascuns faptul că dansează, până în momentul în care familia şi colegii au devenit suspicioşi de noua ei înfăţişare. Uimită de rezultatele rapide, femeia a ajuns o profesionistă în dansul la bară. În mai puţin de un an, ea a slăbit peste 20 de kilograme, devenind o studentă atrăgătoare.

Citeşte şi Transformare inedită: O femeie A SLĂBIT 68 de kilograme în doar 14 luni şi nu s-a mai îngrăşat VIDEO

„M-am înscris la cursurile de dans erotic din cadrul facultăţii şi după mi-am deschis propria mea sală de dans. Acum merg o singură dată pe săptămână şi predau unei clase de intermediari, alături de o prietenă. Este un antrenament riguros pentru întregul corp. Ca să dansezi trebuie să arăţi nişte piele deoarece la asta se referă dansul la bară. Când am început să dansez aveam burtă şi incercam să o ascund în spatele tricourilor. Acum sunt mai încrezătoare şi sunt fericită să port tricouri cu vedere la buric”, a declarat Jenn.  

Citeşte şi O tânără a slăbit 38 de kilograme, în doar ŞASE luni, după ce a fost HIPNOTIZATĂ de propria mamă

Tânăra povesteşte cum a fost mereu un copil mai gras, dar obezitatea a venit odată cu mâncarea fast-food şi excesul de ciocolată. Cu toate că nu se gândise niciodată la dansuri erotice, ideea i-a venit după ce una dintre prietenele ei a dansat lasciv în timpul unei petreceri. După câteva cursuri, tânăra a realizat că este un talent înnăscut.

Citeşte şi O femeie a slăbit 100 de kilograme pentru a participa la maratoane FOTO