O mamă obeză a slăbit atât de mult încât a ajuns culturistă FOTO

O femeie, mamă a cinci copii, a devenit o culturistă de top după ce a slăbit 57 de kilograme, ajungând de la mărimea 20 (UK) la mărimea 8.

24 feb. 2013, 13:51
O mamă obeză a slăbit atât de mult încât a ajuns culturistă FOTO

Joanna Rainey, în vârstă de 45 de ani, s-a apucat de dietă atunci când un doctor i-a spus pe faţă că este obeză. Până atunci, ea nu îşi dăduse seama de mărimile sale enorme.

Mă uitam în oglindă şi vedeam o femeie slabă. În subconştientul meu ştiam că sunt supraponderală, însă credeam că arat normal„, povesteşte femeia.

Joanna a început să ia în greutate după ce a născut primul copil, la 18 ani. Până a ajuns la 24 de ani, avea cinci copii şi cântărea peste 100 de kilograme. Ea a continuat să se îngraşe şi a fost clasificată drept obeză de către doctorul ei.

Femeia mânca foarte multe dulciuri şi porţii enorme de mâncare.

„Soţul meu mă iubea când eram grasă. În fiecare sâmbătă dimineaţă îmi aducea şase pateuri, pe care le mâncat alături de o cană de ceai, în pat. Erau slăbiciunea mea. Puteam mânca cu uşurinţă 12”, mai povesteşte femeia.

După naşterea celui de-al şaselea copil, a avut probleme de sănătate şi trebuia operată. Însă doctorul i-a spus că este obeză şi trebuie să slăbească înainte de operaţie. Atunci, Joanna a realizat cât de grasă este, în realitate, şi a început o dietă. Ea şi-a angajat şi un antrenor personal, care i-a schimbat viaţa.

Joannei a început să îi placă să meargă la sala de fitness, iar prietenii i-au sugerat să se înscrie într-o competiţie de bodybuilding.

După şapte luni de dietă şi exerciţii fizice întense, Joanna, care avea deja 43 de ani şi arăta mult mai bine, a început să meargă la astfel de competiţii, iar acum este campioană la culturism.