Corpul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, depus la capela Bisericii Hârşu din Craiova

Corpul neînsufleţit al marelui fotbalist Costică Ştefănescu a fost depus, în noaptea de miercuri spre joi, la capela Bisericii Hârşu din Craiova, după ce soţia acestuia a decis ca funeraliile să aibă loc în oraşul în care a jucat şi al cărui cetăţean de onoare este din 2003.

22 aug. 2013, 07:03
Corpul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, depus la capela Bisericii Hârşu din Craiova

Căpitanul echipei Craiovei Maxima a fost aşteptat la miezul nopţii la capelă de către foşti colegi, prieteni şi suporteri care au luat parte la o slujbă de pomenire oficiată de preotul Viorel Dică, parohul Bisericii „Hârşu”.

Soţia fotbalistului, Maria Ştefănescu, a afirmat că a decis ca soţul său să fie înmormântat la Craiova, pentru că aici a jucat şi era cetăţean de onoare al acestui oraş.

„Toată lumea s-a bucurat foarte mult că l-am adus la Craiova. A iubit foarte mult Craiova, este cetăţean de onoare al Craiovei şi aici trebuia să ajungă. Îi plăcea foarte mult Craiova. Şi în Miami când mergeam asculta melodia „M-a făcut mama oltean”. Fratele lui şi acum e foarte supărat că trebuia să mergem la Săbăreni (judeţul Giurgiu), în satul unde este născut. Dar este cetăţean de onoare al Craiovei şi toţi fanii şi colegii lui m-au sunat în continuu şi mi-au cerut să îl aduc la Craiova şi eu sunt convinsă că inima lui este la Craiova. Primăria Craiova s-a ocupat de tot ce este necesar pentru înmormântare. Fanii l-au primit cu durere în suflet şi cu bucurie că a fost adus aici”, a spus Maria Ştefănescu, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: IPOTEZĂ ŞOC în cazul morţii fostului fotbalist Costică Ştefănescu VIDEO

Soţia fotbalistului a spus că soţul ei nu s-a sinucis şi că ar fi căzut de la etaj. „I-am zis: ştii că mi-ai promis că mai lupţi şi că mai stăm ani de zile. Şi a zis „lupt, lupt”. Deci de asta nu pot să cred că s-a aruncat. A ameţit şi a căzut”, a mai afirmat soţia marelui fotbalist.

Trupul neînsufleţit va fi dus joi dimineaţă la Stadionul „Ion Oblemenco” pe care Ştefănescu a jucat şi a câştigat trofee cu Universitatea Craiova.

Citeşte şi: Sorin Cârţu, bulversat de sinuciderea lui Costică Ştefănescu: Nu mă aşteptam

Înmormântarea lui Costică Ştefănescu va avea loc, sâmbătă, la Cimitirul Sineasca, pe Aleea Eroilor, slujba fiind oficiată tot de către părintele Viorel Dică.

Ştefănescu a căzut marţi de la etajul cinci al Spitalului Militar din Capitală, unde era internat. Fostul căpitan al echipei naţionale şi al Universităţii Craiova suferea de o boală incurabilă şi era internat de mai mult timp în spital.