Fostul fotbalist Costică Ştefănescu s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar

Fostul fotbalist Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, relatează Mediafax.

20 aug. 2013, 16:23
Fostul fotbalist Costică Ştefănescu s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar

Costică Ştefănescu avea 62 de ani şi suferea de o boală incurabilă, fiind internat de mai mult timp la Spitalul Militar.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 20, dar şi o echipă a Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei. Trupul lui Costică Ştefănescu urmează a fi ridicat şi dus la INML. Parchetul Militar va prelua acest caz.

Costică Ştefănescu s-a născut pe 26 martie 1951 la Bucureşti şi şi-a început cariera la Steaua, pentru care a jucat până în 1973, când s-a transferat la Universitatea Craiova. Aici a cunoscut cea mai frumoasă perioadă a carierei sale, jucând pentru Ştiinţa până în 1986, în 378 de meciuri (10 goluri marcate).

Ultima echipă la care a evoluat a fost FC Braşov, unde a fost antrenor-jucător. A disputat 490 de meciuri în prima ligă şi a marcat 19 goluri.

Costică Ştefănescu are în palmares trei titluri de campion al României, toate cu Universitatea şi cinci Cupe ale României, una cu Steaua şi patru cu Universitatea. La echipa naţională a adunat 66 de selecţii.

Ştefănescu se lupta de mai bine de şase luni cu o boală necruţătoare şi a fost internat mai mult timp la Spitalul Militar din Capitală.