Sorin Cârţu, bulversat de sinuciderea lui Costică Ştefănescu: Nu mă aşteptam

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a declarat, marţi, că este bulversat de faptul că fostul căpitan al formaţiei oltene, Costică Ştefănescu, s-a sinucis şi a precizat că nu se aştepta la un astfel de deznodământ.

20 aug. 2013, 16:53
Sorin Cârţu, bulversat de sinuciderea lui Costică Ştefănescu: Nu mă aşteptam

Nu mă aşteptam să se sinucidă. Vă daţi seama că era disperat cu viaţa pe care o ducea. Ştiam că are probleme grave cu cancerul la plămâni. Probabil că a fost dureros şi nu a mai putut. Sunt bulversat, nu mă aşteptam la un astfel de un deznodământ pentru că era un om puternic. Nu am mai vorbit cu el în ultima vreme, mi-a fost greu să-l sun. Silviu Lung şi Ţicleanu au fost la el şi mi-au spus că e grav. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Cârţu la DigiSport, potrivit Mediafax.

Fostul fotbalist Costică Ştefănescu a încetat din viaţă, marţi seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universităţii Craiova şi a echipei naţionale s-a aruncat de la etaj.

Costică Ştefănescu suferea de o boală incurabilă.