Zăvoranca îl atacă din nou pe Pepe: Face sex la minut

Oana Zăvoranu a fost externată, luni, din clinica particulară în care a ajuns la mijlocul săptămânii trecute. Câteva ore mai târziu, Querida era deja în platourile de televiziune unde îşi spunea supărările.

18 dec. 2012, 16:23
Zăvoranca îl atacă din nou pe Pepe: Face sex la minut

Oana Zăvoranu, care s-a externat luni din clinica particulară unde a fost internată, a recunoscut că în urmă cu o săptămână ea a încercat să se sinucidă. A fost salvată de medici şi acum bate din nou platourile de televiziune pentru a-şi spune supărările. Cât timp a stat pe patul de spital, Pepe a declarat că îşi face griji pentru Oana, dar că nu o poate ajuta cu nimic pentru că acum are alte responsabilităţi. Luni seara, Zăvoranca a mărturisit că asta este şi mare ei dezamăgire în ceea ce-l priveşte pe fostul ei soţ.  

„În spital nu m-am gândit niciodată la Pepe. Pentru copilul pe care l-a făcut. Nu am nimic cu copilul lui. Am cu rapiditatea lui. Face sex la minut. Când a făcut copil nu era însurat. Nu poţi să mă iubeşti şi să suferi după mine şi să faci un copil. M-a dezamăgit profund şi mi-am dat seama că Pepe nu m-a iubit” a spus Oana în timpul unei emisiuni.

Marioara Zăvoranu susţine că după sărbători, fiica ei va pleca în Statele Unite la nişte prieteni pentru a ieşi din depresie. Citeşte şi: Oana Zăvoranu, MESAJ EMOŢIONANT de pe patul de spital FOTO