Pepe, afectat de situaţia Oanei Zăvoranu: Sper să fie maică-sa lângă ea, eu nu mai pot

După ce a chemat ambulanţa de două ori, joi seară, Oana Zăvoranu a fost scoasă pe targă din casa ei şi dusă la spital. Este pentru a doua oară în ultimele zile când Oana ajunge de urgenţă la spital. Luni seara ea a ajuns în grija medicilor după ce a înghiţit un pumn de pastile. Chiar dacă în presă au apărut speculaţii cum că Oana a vrut să se sinucide, Pepe exclude această ipoteză.

13 dec. 2012, 08:28
Pepe, afectat de situaţia Oanei Zăvoranu: Sper să fie maică-sa lângă ea, eu nu mai pot

„Sper să iasă cuvântul sinucidere din joc, e prea mult. Că a avut o durere de cap, că i s-a spart timpanul. Ea ingurgitează multe pastile, erau zile când lua un cocktail de medicamente nu o dată, nu de două ori, de mai multe ori. Poate a prins-o obosită, organismul cedează. Sper să fie maică-sa lângă ea, eu nu mai pot, am o altă familie. Are nevoie de prieteni, de mama ei. Cred că eu ies din calcul, au trecut deja doi ani, eu o iubesc pe Raluca, e persoana cea mai potrivită pentru mine”, a declarat Pepe la CanCanTV.

Deşi iniţial a crezut că totul e teatru sau exagerare, Pepe a recunoscut şi că a fost îngrijorat.

Când afli că e un om în comă, mai ales că am împărţit bune şi rele, te afectează, normal. Chiar cred că era în stare foarte rea, altfel ar fi apărut machiată, cu ochelari, cu şapcă. Nu vreau să mă lansez în speculaţii. Ar fi trebuit să rămână în continuare în spital, să fie controlată. E însă greu de stăpânit”, a completat Pepe.

După ce a chemat ambulanţa de două ori, joi seară, Oana Zăvoranu a fost scoasă pe targă din casa ei şi dusă la spital. Starea Oanei pare să se agraveze. Chiar dacă i-au dat pastile, paramedicii au decis că este mai bine pentru ea să o ducă de urgenţă la spital.

„Oana se simte foarte bine! A avut dureri de cap şi va lua tratamentul în continuare. Nu a luat nimic azi, medicii i-au dat, ei se ocupă de ea. Nu e nimic grav, am încercat să fac un mic spital în casa pentru ea, dar nu s-a putut. Nu suportă sa stea acolo” a spus Răzvan, iubitul vedetei.

CITEŞTE ŞI: Cadrele medicale au vorbit despre tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu