Viaţa bate filmul: Lara Şaban avea doar 8 clase şi se născuse într-o sărăcie lucie

Frumoasa Senghiuzel "Lara" Şaban, soţia politicianului turc Hüsseyin Sipahi, ucisă de fratele ei pentru bani, încerca să compenseze prin opulenţă toate lipsurile copilăriei. Tânăra de 27 de ani a fost înmormântată miercuri în cimitirul Musulman din Constanţa. Cei apropiaţi Larei s-au adunat la cimitir pentru a o conduce pe ultimul drum.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 06:49
Viaţa bate filmul: Lara Şaban avea doar 8 clase şi se născuse într-o sărăcie lucie

Lara Şaban a avut parte de o copilărie chinuită, umbrită de sărăcie şi lipsuri. Viaţa ei s-a schimbat după ce a a plecat din România. Fratele ei a rămas acasă, cu familia care trăia din banii trimişi de Lara. Viaţa lor s-a schimbat miraculos atunci când Lara Saban l-a cunoscut pe Hüsseyin Sipahi, un influent politician turc din Istanbul, mai mare decât ea cu 23 de ani. Senghiuzel a devenit Lara, amanta răsfăţată a turcului care era deja însurat şi tată al trei copii. Potrivit Adevarul, Hüsseyin şi-a păstrat ambele familii, asigurându-i amantei un trai de cadână.

Lara s-a întors acasă un alt om, transformată din cap până-n picioare. Era îmbrăcată după ultima modă şi purta accesorii scumpe. Se deplasa de la Istanbul la Constanţa cu un avion particular, închiriat pentru ea, fiica ei şi bonă, iar pentru deplasările sale în oraş femeia avea la dispoziţie un autoturism Porsche Panamera. A cumpărat imediat o casă pe strada bunicii, unde şi-a mutat mama, apoi un apartament pe esplanada plajei Modern. Amândouă locuinţele au fost decorate după gustul ei, excesiv de luxos, cu mobilă şi obiecte încrustate cu cristale Swarovski.

Anul acesta, la ultima călătorie acasă, politicianul turc n-a mai însoţit-o pe Lara, dar i-a pus totul la dispoziţie.

Apartamentul pe care Lara Şaban (27 de ani) voia să-l achiziţioneze în Constanţa urma să îl treacă pe numele său ori al fiicei sale, situaţie care a generat un conflict între tânără şi mama sa.

Constănţeanca Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, de fratele ei şi un complice al acestuia pentru a îi lua 80.000 de euro. Lara Şaban a fost ucisă de fratele său cu un obiect contondent, posibil un ciocan. Aceasta este una dintre concluziile la care au ajuns anchetatorii care se ocupă de caz. Fratele şi complicele lui au primit mandat de arestare pentru 29 de zile.