Lara Şaban, prezentatoarea ucisă de fratele ei, avea avion particular la dispoziţie

Lara Şaban, ucisă de fratele său, avea o situaţie financiară deosebită. Ea se deplasa de la Istanbul la Constanţa cu un avion particular, închiriat pentru ea, fiica ei şi bonă, iar pentru deplasările sale în oraş femeia avea la dispoziţie un autoturism Porsche Panamera în valoare de 350.000 euro.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 10:29
Lara Şaban, prezentatoarea ucisă de fratele ei, avea avion particular la dispoziţie

Lara Şaban locuia în Turcia de aproximativ şapte ani, având o relaţie de concubinaj cu un important om politic local.

Femeia a călătorit din Turcia în România având asupra sa peste 125.000 de dolari în numerar, bani pe care intenţiona să îi folosească pentru a cumpăra un apartament mamei sale.

Imediat după sosirea în România, femeia a achiziţionat de la un magazin de profil o casă de bani pe care a amplasat-o în locuinţa sa din Constanţa. În acest seif, Lara Şaban a depus suma.

În urma audierii persoanelor şi investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că Lara Şaban obişnuia să poarte în permanenţă asupra ei o sumă considerabilă de bani, de aproximativ 2.000-3.000 de euro, dar şi să cheltuiască sume chiar mai mari cu ocazia ieşirilor în cluburi.

Constănţeanca Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, de fratele ei şi un complice al acestuia pentru a îi lua 80.000 de euro, cei doi urmând să fie audiaţi marţi de un judecător, care va decide asupra propunerii Parchetului de arestare a lor pentru asasinat, informează Ministerul Public.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Gilberto Ghiunal Şaban, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, precum şi a inculpatului George Davidescu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav”, precizează Biroul d epresă al Ministerului Public într-un comunicat remis presei..

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 3 mai 2012, în jurul orei 17.30, inculpaţii au ucis-o pe Lara Şaban (sora unuia dintre inculpaţi) cu scopul de o deposeda de o sumă mare de bani (aproximativ 80.000 euro), aflată în posesia ei, după care au ascuns cadavrul victimei.

Tânăra dispărută, Lara Şaban, este din Constanţa, dar locuieşte în Turcia, unde, conform declaraţiilor rudelor sale, s-ar fi căsătorit, numai religios, cu un om de afaceri şi politician turc, Huseyn Sipahi, candidat la Primăria oraşului Istanbul. Tânăra, care are o fetiţă de trei ani, a venit în ţară în luna aprilie, împreună cu fetiţa sa şi cu o prietenă, cu intenţia de a achiziţiona un apartament.

În 3 mai, în jurul orei 16.00, tânăra a plecat de acasă cu intenţia de a se întâlni cu fratele său.