USL, reacţie DURĂ la Macovei: Trăieşte într-o altă lume. Ea se simte mai bine la 40 de grade VIDEO

Liderii USL au lansat luni acuzaţii dure la adresa democrat-liberalei Monica Macovei, după ce aceasta a comentat situaţia medicală şi cea juridică a lui Adrian Năstase. Macovei a declarat sâmbătă că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie.

RomaniaTV.net
25 iun. 2012, 07:50
USL, reacţie DURĂ la Macovei: Trăieşte într-o altă lume. Ea se simte mai bine la 40 de grade VIDEO

Întrebat cum comentează spusele lui Macovei referitoare la dubiile pe care le are privind corectitudinea diagnosticului pus lui Adrian Năstase, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu a răspuns: „Doamna Macovei ar trebui să-şi pună sub semnul întrebării propria existenţă. Dumneaei trăieşte într-o altă lume. O lume interesantă, din care cu greu îţi revii dintr-odată. Îţi revii în etape„.

Şi mai brutale au fost remarcile lui Puiu Haşotti, liderul grupului senatorial al PNL şi ministru desemnat al Culturii. „Declaraţiile sale sunt declaraţii de procuror stalinisti-ceauşist. Sigur, sunt 30 de grade, dar Monica Macovei se simte mai bine la 40 de grade„, a spus liberalul.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, sâmbătă, că are dubii serioase în legătură cu diagnosticul fostului premier Adrian Năstase, având în vedere că a fost pus de Şerban Brădişteanu, fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei semnalează încălcări ale legii în cazul fostului premier Adrian Năstase, de la „negocierea” unui regim preferenţial de a ajunge la închisoare până la vizitele primite la spital, şi cere demisia ministrului de Interne, Ioan Rus. Ministrul de Interne, Ioan Rus, a vorbit miercuri seara cu Adrian Năstase în legătură cu ducerea sa în arest, iar din conversaţie şi-a dat seama că fostul premier intenţionează să se sinucidă.

„Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat şi primeşte diagnostic de la doctorul Brădişteanu (…) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădişteanu, care a fost senator PSD şi cercetat pentru corupţie, nu-mi dă o stare de linişte cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect”, a spus Monica Macovei.

Ea a menţionat că cere demisia lui Ioan Rus, considerând că acesta a încălcat legea săvârşind un abuz.

Fostul ministru al Justiţiei a făcut această declaraţie înainte de a participa la Congresul de constituire a Partidului Noua Republică.

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri seară, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul Calităţii”. Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă.

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, vineri, că, la dorinţa familiei lui Adrian Năstase, Spitalul Floreasca nu mai poate să furnizeze niciun fel de informaţie privind starea de sănătate a fostului premier.