Uraganul Sandy, SEMN al APOCALIPSEI prezise de mayaşi

Uraganul Sandy a lăsat milioane de oameni fără curent electric şi a provocat pagube nenumărate. Experţii au confirmat că tragedia provocată de uraganul Sandy în Statele Unite confirmă predicţiile mayaşilor cu privire la sfârşitul lumii.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 19:52
Uraganul Sandy, SEMN al APOCALIPSEI prezise de mayaşi

Furtunile care au lovit Coasta de Est şi incendiile de pe Coasta de Vest a SUA par să fie ivite direct din textele antice.

„Nu am preluat ideile despre sfârşitul lumii doar dintr-un calendar”, afirmă o sursă citată de tabloidul britanic, Weekly World News.

„Deşi ciclul vieţii va fi încheiat în această iarnă, câteva texte mayaşe sugerează că acest fapt va fi precedat de unele semne”, a mai spus acesta. Unul dintre aceste texte vorbeşte despre un „mare continent” care i-a dus pe mulţi cu gândul la America de Nord.

Textul spune că „vântul şi focul se vor abate asupra Marelui Continent, iar apoi se vor întâlni la mijloc”. „Cred că asta spune totul”, a mai declarat expertul.

Deşi guvernul american a refuzat să recunoască predicţiile, mulţi cred că anumiţi oficiali investighează profeţia şi caută soluţii, scrie Weekly World News, potrivit Click.

Citeşte şi: Se apropie 21 decembrie. Calendarul mayaş spune că vine Apocalipsa