Unul dintre tinerii ucişi pe trecerea de pietoni la Craiova şi-a prevestit moartea

Doi tineri cu vârste de 20 şi 21 de ani din Craiova şi-au pierdut viaţa duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi în plin de o maşină, chiar în faţa unui club din oraş. Printr-o ironie a sorţii, unul dintre băieţi a scris pe Facebook un mesaj cutremurător care îi prevestea moartea.

02 apr. 2013, 07:25
Unul dintre tinerii ucişi pe trecerea de pietoni la Craiova şi-a prevestit moartea

Doi tineri care au sărbătorit Paştele catolic în club au fost omorâţi de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Andrei Dragomir şi Cosmin Băbălău făceau parte din trupa hip-hop AcelaSHH şi tocmai lansaseră videoclipul „Adio”.

Printr-o coincidenţă sinistră, Cosmin şi-a prevestit moartea pe Facebook, scrie click.ro.

”Viaţa fuge, nu o ţii, şi ţi-o fură hoţii! Pe stradă scapă cine poate’‘.

Andrei Dragomir făcea partea din trupa de dans Freaks, din Craiova. Tânărul a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale la dans, iar anul trecut a ajuns şi la emisiunea „Românii au talent”.

Şoferului nu i-a păsat de faptul că a ucis doi oameni şi a fugit de la locul accidentului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00, în faţa unui club de noapte. Autoturismul de lux, despre care s-a stabilit că este al unui om de afaceri din Craiova, a fost găsită avariată şi abandonată pe o stradă de pe raza municipiului.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Bărbatul este nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru şi a fost prins de poliţiştii duminică seară, fiind dus la audieri. Iniţial, el nu a negat, dar nici nu a confirmat că se afla la volanul autoturismului Mercedes.

Ulterior, tânărul a recunoscut că el conducea maşina în momentul producerii accidentului, iar procurorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele lui.

Acesta a fost prezentat, luni, Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au admis propunerea procurorilor. Astfel, tânărul va sta după gratii 29 de zile, fiind acuzat de ucidere din culpă.