TRAGEDIE la Craiova. Tineri loviţi mortal de maşina unui om de afaceri, şoferul a fugit

Doi tineri cu vârste de 20 şi 21 de ani din Craiova şi-au pierdut viaţa duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi în plin de o maşină, chiar în faţa unui club din oraş. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat de poliţişti.

RomaniaTV.net
31 mart. 2013, 07:22
TRAGEDIE la Craiova. Tineri loviţi mortal de maşina unui om de afaceri, şoferul a fugit

Doi tineri care au sărbătorit Paştele catolic în club au fost omorâţi de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Şoferului nu i-a păsat de faptul că a ucis doi oameni şi a fugit de la locul accidentului. Autoturismul de lux, despre care s-a stabilit că este al unui om de afaceri din Craiova, a fost găsită avariată şi abandonată pe o stradă de pe raza municipiului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00, în faţa unui club de noapte.

În cursul dimineţii, la spitalul din Craiova s-a mai prezentat un tânăr în vârstă de 23 de ani care susţinea că a fost lovit de o maşină a cărei descriere corespunde cu cea implicată în accidentul în care alţi doi tineri şi-au pierdut viaţa.

Poliţiştii fac în prezent cercetări pentru a stabili dacă la volanul autoturismului de lux al omului de afaceri se afla chiar acesta în momentul producerii accidentului. De asemenea, în urma anchetei se va stabili dacă maşina a fost implicată în ambele accidente produse duminică dimineaţă.