Ungureanu, abandonat de UNPR şi UDMR la prezentarea bilanţului

Liderii UDMR, cu excepţia ministrului Sănătăţii Ladislau Ritli, şi cei ai UNPR au absentat de la conferinţa de bilanţ a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 15:39
Ungureanu, abandonat de UNPR şi UDMR la prezentarea bilanţului

Principalii miniştrii ai UDMR, Kelemen Hunor şi Marko Bela, şi UNPR-iştii Gabriel Oprea şi Cristian Diaconescu au lipsit miercuri de la conferinţa de presă în care premierul demis Mihai Răzvan Ungureanu şi-a prezentat bilanţul la Palatul Victoria.

Alături de şeful Guvernului s-au prezentat doar miniştrii PDL şi ministrul Sănătăţii, udemerist-ul Ladislau Ritli şi secretarul general al Guvernului.

MRU nu a comentat însă prea mult absenţa miniştrilor UNPR şi UDMR de la bilanţul guvernării.

Despre această absenţă trebuie să-i întrebaţi pe ei. Fiecare are un motiv pentru absenţă, dar vreau să dau o notă de gratitudine pentru partidele care au susţinut Guvernul„, le-a spus Ungureanu jurnaliştilor.

Pe de altă parte, el a arătat că nu are niciun regret legat de activitatea guvernamentală.

Nu am regrete, a fost o experienţă extraordinară, pe care o retrăiesc în memorie oră cu oră şi zi cu zi. Nu m-am simţit singur sau sacrificat”, a precizat Ungureanu.

Absenţa miniştrilor Apărării şi de Externe vine în contextul în care UNPR a semnat miercuri cu USL un protocol privind sprijinirea cabinetului Ponta. Luni, ar urma ca USL să încheie un protocol şi cu grupul minorităţilor.