Un fotograf din Polonia a reuşit să obţină FOTOGRAFIA PERFECTĂ. Vezi imaginea fără niciun defect

O imagine simetrică, în alb-negru, a unui bărbat care hrăneşte lebede pe un lac din Cracovia, este considerată una dintre cele mai perfecte compoziţii din lume. Criticii au rămas surprinşi de modul în care fotograful a reuşit să fotografieze acest moment.

05 feb. 2013, 15:35

Potrivit celor care au văzut această imaginea, ea are toate ingredientele pentru a fi considerată o fotografie perfectă. În primul rând, artistul a reuşit să fotografieze totul în alb şi negru. De asemenea există un contrast între apă şi zăpadă. În ultimul rând, fotograful surprinde atât oameni cât şi animale. Cu toate că nu este prima fotografie care imortealizează un om ce hrăneşte animale pe un lac, modul de compoziţie este uimitor.

Fotograful polonez Marcin Ryczeck reuşeşte să juxtapună albul şi negrul, zăpada şi apa, omul şi animalul, într-o singură imagine.

„Imaginea a fost greu de creat. Aveam o idee în minte, dar am aşteptat să găsesc momentul potrivit, în timpul unei plimbări. Am urmărit locul pentru multă vreme cu ideea acestei fotografii în gând”, a declarat fotograful pentru news.com.

La doar o săptămână după ce a postat fotografia pe Facebook, imaginea a fost distribuită de aproape 3000 de ori, primind peste 5.000 de „like-uri”.

Fotograful este pasionat de astfel de contraste, având şi alte fotografii asemănătoare. Fotografia este un domeniu complex, iar rezultatele pot fi de multe ori de vis.

De multe ori, fotografii îşi pun viaţa în pericol pentru o imagine perfectă, cum este cazul bărbatului care fotografiază furtuni.