Un fost iubit al lui John Travolta scrie o carte despre relaţia lor

Scandalul sexual în centrul căruia se află actorul John Travolta nu pare să aibă şanse să se încheie curând. Mai mult, totul ar urma să apară într-o carte scrisă chiar de un fost iubit al actorului suspectat că ar fi homosexual.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 08:52
Un fost iubit al lui John Travolta scrie o carte despre relaţia lor

După dezvăluirile privind relaţia de şase ani pe care vedeta de la Hollywood a avut-o cu pilotul Doug Gotterba, acesta din urmă se gândeşte să scrie o carte în care să ofere toate detaliile poveştii trăite alături de John Travolta.

Potrivit National Enquirer, pilotul în vârstă de 60 de ani are de ales între doi scriitori care să-l ajute să-şi spună în detaliu povestea.

Luna trecută, Travolta a fost dat în judecată de doi masori care susţineau că au fost molestaţi de actor. Una dintre plângeri a fost între timp retrasă, însă lucrurile nu s-au oprit aici pentru starul din „Pulp Fiction” şi „Grease„. National Enquirer a publicat o serie de fotografii cu Travolta îmbrăcat în femeie, subliniind că acestea nu au fost făcute în timpul unor filmări sau în al vreunei petreceri de Halloween. La scurt timp, aceeaşi publicaţie a obţinut dezvăluiri din partea unei foste asistente a lui Travolta privind o relaţie de şase ani pe care acesta a avut-o cu Gotterba în anii ’80, înainte ca actorul să se însoare cu Kelly Preston, în 1991.

Tot scandalul a izbucnit după ce, la începutul acestui an, Travolta a fost surprins de paparazzi în timp ce se săruta cu un alt bărbat pe scara unui avion. După acel moment, soţia actorului, Kelly Preston, a intentat divorţ.