John Travolta a avut o RELAŢIE de 6 ani cu un pilot, dar a fost PĂRĂSIT pentru că mirosea urât

Scandalul sexual în centrul căruia se află actorul John Travolta ia tot mai mare amploare. Acuzat că ar fi hărţuit sexual mai mulţi bărbaţi, părăsit de soţie, arătat lumii în haine de femeie de către presa de scandal, Travolta se pare că nu mai are pe unde să scoată cămaşa. Mai ales acum, când a ieşit la iveală informaţia potrivit o relaţie de lungă durată avută de Travolta cu un alt bărbat.

RomaniaTV.net
07 iun. 2012, 14:02
John Travolta a avut o RELAŢIE de 6 ani cu un pilot, dar a fost PĂRĂSIT pentru că mirosea urât

John Travolta nu mai poate tăgădui prea mult că este homosexual. Mai ales după ultima dezvăluire incendiară făcută cu privire la orientarea sa sexuală.

National Enquirer a obţinut mărturia unei foste asistente a actorului, care a povestit că în anii ’80 Travolta a avut o relaţie de şase ani cu un pilot, Doug Gotterba , care lucra, de asemenea, pentru el. Varianta asistentei Joan Edwards este susţinută şi de un fost iubit al pilotului care s-a iubit cu Travolta şi care a furnizat chiar şi detalii din intimitatea celor doi.

Joan Edwards a declarat pentru publicaţia americană că a ştiut tot timpul că Travolta era gay şi că nu a fost deranjată de acest lucru. „Făceam totul pentru el, îi stabileam programul de lucru şi întâlnirile personale”, a subliniat fosta asistentă a actorului. Ea a precizat că l-a cunoscut personal pe Doug Gotterba, care i-a şi făcut mărturisiri privind relaţia cu Travolta. „Eu şi Doug am lucrat pentru John Travolta aproape în aceeaşi perioadă. Doug este un om extraordinar, suntem buni prieteni. El mi-a spus că John este gay şi că întreţineau raporturi sexuale„, este declaraţia fostei asistente a lui Travolta.

Robert Britz, un fost iubit al lui Doug Gotterba, spune că acesta din urmă i-a povestit despre relaţia cu John Travolta şi i-a arătat şi o casetă video cu ei doi, filmată într-o cameră de hotel: „Doug mi-a spus încă de la începutul relaţiei noastre, în anii ’80, că a fost iubitul lui Travolta. Doug îmi povestea că lui John îi plăcea să-l apuce de testicule. Avea şi o casetă cu ei, într-o cameră de hotel„.

Potrivit lui Britz, relaţia dintre Travolta şi Gotterba a fost încheiată de acesta din urmă, care ajunsese să fie de-a dreptul dezgustat de actor şi de obiceiurile sale, în special de faptul că refuza să se epileze, mirosea urât şi se îngrăşa destul de tare când nu trebuia să lucreze la vreun film.