Un caz BIZAR: Un bătrân ORB a fost curentat de un POLIŢIST dintr-un MOTIV HALUCINANT FOTO

Un ofiţer de poliţie a scăpat nepedepsit după ce a curentat un bătrân orb, în momentul în care a confundat bastonul lui alb cu o sabie ninja. Cu toate acestea, bărbatul a declarat că nu va depune plângere.

30 aug. 2013, 19:37

Colin Farmer, un bătrân de 63 de ani care a rămas orb după ce a suferit mai multe crize, a fost electrocutat de un poliţist cu arma din dotare, în timp ce se ducea la o întâlnire cu unul dintre prietenii săi. 

Citeşte şi A fost diagnosticat de MEDICI cu ÎNTÂRZIERE CRONICĂ, după ce a ratat fiecare eveniment important din viaţa lui

Victima a fost lovită de 50.000 de volţi, după ce organul de poliţie a confundat bastonul lui alb, de nevăzător, cu o sabie ninja. Inedit este faptul că orbul a auzit zgomote în jurul lui, dar nu a ştiut ce se întâmplă, crezând că este vorba de nişte huligani. Mai mult, în timp ce se afla la pământ, el a fost atacat de poliţie, care l-a încătuşat.

Citeşte şi Fotografiile pe care nu le va arăta NEPOŢILOR: Cel mai în vârstă MODEL din LUME pozează în ipostaze indecente

Când s-a descoperit greşeala, pensionarul a fost dus de urgenţă la spital pentru a fi tratat. Poliţia a lansat o investigaţie, însă autorul atacului nu a fost inculpat, după o decizie dată de superiorii lui, pe motiv că el doar a răspuns unor plângeri prin care mai mulţi trecători au povestit că bărbatul are o sabie de samurai.