A fost diagnosticat de MEDICI cu ÎNTÂRZIERE CRONICĂ, după ce a ratat fiecare eveniment important din viaţa lui

Un bărbat din Marea Britanie a fost diagnosticat cu întârziere cronică, după ce s-a plâns că nu poate face nimic împotriva întârziatului. Astfel, medicii au ajuns la concluzia că Jim Dunbar are o problemă la nivelul creierului, suferind de o complicaţie care îl face să nu poate aproxima timpul de care are nevoie pentru a se pregăti înainte să iasă din casă.

27 aug. 2013, 18:57

Jim Dunbar, un britanic din Forfar, recunoaşte că în cei 57 de ani pe care îi are el a reuşit să întârzie la fiecare eveniment din viaţa lui. Astfel, el a pierdut locuri de muncă, vacanţe în străinătate, întâlniri cu iubitele, mese cu prieteniim odată fiind nevoit să intre pe ascuns la înmormântări, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Oboseala cronică: Simptome, cauze, tratament şi prevenire

Mai mult, chiar şi atunci când a venit vorba de controlul în care medicii i-au pus ineditul diagnostic, bătrânul a reuşit să ajungă cu 20 de minute mai târziu. Cu toate acestea, doctorii au găsit o explicaţie pentru întârzierile grosolane ale bărbatului, spunând că ele sunt cauzate de aceeaşi parte a creierului care este afectată de sindromul ADHD.

Motivul pentru care am vrut să îmi fac povestea publică este aceea că sunt sigur că există şi alţi oameni care nu realizează că nu este vina lor. Am dat vina pe mine pentru prea mult timp. Am pierdut numeroase locuri de muncă şi înţeleg reacţia oamenilor şi de ce nu mă cred. Am ajuns să fiu depresiv din acest motiv. Sunt foarte fericit de când am aflat că este vorba de o boală. Familia nu mă crede şi este de părere că inventez scuze. Sunt în întârziere de când mă ştiu, încă de la cinci ani, când mergeam la şcoală. Am întârziat la înmormântari şi apoi m-am ascuns pe un hol. I-am promis unui prieten că mergem în vacanţă cu feribotul, dar am întârziat patru ore„, a povestit el.

Citeşte şi Mai bine mai târziu decât NICIODATĂ. GEST SUBLIM făcut de un bărbat cu o întârziere de 41 de ANI

Psihologii au ajuns la această concuzie după ce au descoperit că cei care suferă de ADHD se plâng de multe ori de faptul că sunt mereu în întârziere. Cu toate că Jim încearcă din răsputeri să nu întârzie, ajungând să aibă un ceas special în casă şi un altul dat înainte la mână, el se pare că nu reuşeşte acest lucru.