Trei accidente în mai puţin de o oră. O femeie a fost lovită în plin de un taximetrist

Trei accidente în mai puţin de o oră au avut loc luni dimineaţă în Capitală. Un şofer a lovit în plin o femeie care traversa strada neregulamentar şi a fost transportată de urgenţă la spital. Alte două maşini s-au răsturnat, iar şoferii s-au rănit destul de serios.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 05:47
Trei accidente în mai puţin de o oră. O femeie a fost lovită în plin de un taximetrist

O femeie care traversa neregulamentar pe DN1 a fost lovită din plin de un taximetrist şi transportată la spital. În dreptul Aeroportului Otopeni, femeia a alergat pe şosea şi a fost lovită de un taximetrist.

„A sărit pur şi simplu înspre stânga de pe mijlocul drumului şi am atins-o, am luat-o cu farul. Viteza era sub 50 oricum, dar s-a repezit pur şi simplu. A venit în fugă exact în maşină”, a declarat şoferul.

Femeia a ajuns la spital în stare gravă. Traficul rutier pe un sens de mers a fost blocat aproximativ o oră.

De asemenea, luni dimineaţa, un taximetrist grăbit s-a răsturnat cu maşina după ce a lovit un scuar aflat pe mijlocul străzii. În urma impactului a ricoşat într-o altă maşină parcată. Şoferul a scăpat teafăr, însă maşina a fost serios avariată.

Potrovit România TV, şi doi tineri s-au răsturnat cu autoturismul, pe Şoseaua Andronache. Şoferul a intrat pe contrasens, s-a izbit de un stâlp şi în urma impactului maşina s-a rotit de câteva ori. Şoferul şi prietena lui au reuşit să iasă singuri din maşină. Poliţiştii nu i-au găsit la locul accidentului însă au aflat că cei doi s-au prezentat la spital, pentru îngrijiri medicale. Agentii au început o anchetă pentru a afla cum s-a produs accidentul.