Accident grav în Timiş: O femeie a fost lovită pe trotuar de o maşină

O femeie în vârstă de 54 de ani din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, a fost grav rănită duminică, după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină. Şoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului, însă ulterior a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

02 iun. 2013, 12:51
Accident grav în Timiş: O femeie a fost lovită pe trotuar de o maşină

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, duminică, că o femeie în vârstă de 54 de ani din Lugoj a fost grav rănită în timp ce se afla pe trotuar, după ce şoferul unui autoturism BMW a lovit-o, scrie Mediafax.

Imediat după accident, şoferul şi pasagerul din maşina respectivă au fugit de la faţa locului, însă au fost identificaţi rapid de poliţişti.

„Maşina are numere de Franţa, însă şoferul şi pasagerul acesteia au fost identificaţi de către poliţişti, cei doi aflându-se, în prezent, la sediul Poliţiei municipiului Lugoj, unde sunt audiaţi. Femeia rănită a fost transportată la Spitalul Municipal Lugoj, cu răni la picioare şi la cap, însă urmează să fie transportată la Spitalul Judeţean din Timişoara”, a spus Mirela Drăghicioiu.

Potrivit sursei citate, pe numele celor doi va fi deschis dosar penal pentru fugă de la locul accidentului şi vătămare corporală, faptă ce se pedepseşte cu închisoare de la doi la şapte ani.

Citeşte şi Ucisă pe trotuar de o şoferiţă neatentă