Top poziţii sexuale care îi înnebunesc pe bărbaţi

Chestionarele efectuate periodic de către reviste de specialitate destinate bărbaţilor ne dezvăluie, nouă tuturor, care sunt poziţiile sexuale pe care ei, reprezentanţii sexului tare, le preferă. Fie că sunt vechi sau noi pentru unii, există o ierarhizare a succesului pe care acestea le au când vine vorba de sex la bărbaţi. Este bine de ştiut, aviz amatorilor. Unele poziţii nici nu necesită multe explicaţii de ce sunt preferate de bărbaţi. Ei le iubesc pur şi simplu. Când vine vorba de sex, raţiunea nu mai contează, evident.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 20:50
Top poziţii sexuale care îi înnebunesc pe bărbaţi

Iată topul celor mai incitate poziţii sexuale aşa cum au fost ele votate şi apreciate de bărbaţii ce au participat la acest chestionar în SUA.

Locul 1. Femeia deasupra

Bărbaţii iubesc foarte mult această poziţie. Femeia nu trebuie decât să preia controlul şi să vă bucuraţi împreună de ceea ce va urma.

Locul 2. Misionarul

Acum el este în poziţia dominantă. Cu toate aceastea femeia poate hotărî cât de lent sau cât de rapidă trebuie să fie mişcarea sau cât de adânc poate el merge. După cum bine ştiţi, cele mai bune partide de sex se aseamănă cu o conversaţie reuşită. Iar poziţia misionarului permite corpurilor voastre să comunice într-o manieră plăcută pentru amândoi.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Cele mai ciudate POZIŢII SEXUALE