Cele mai ciudate POZIŢII SEXUALE

Poziţiile sexuale ciudate, unele total lipsite de confort, pot fi foarte apreciate de către partenerii cu o formă fizică foarte bună sau de către cei care, pur si simplu, sunt dispuşi să încerce şi altceva în afara zonei clasice şi să se distreze un pic. Iată mai jos topul celor mai aparte poziţii care te vor trezi cu siguranţă din rutina de până acum.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 05:07
Cele mai ciudate POZIŢII SEXUALE

Poziţia „cowboy”. Iata o pozitie dedicata celor carora le place cu adevarat aventura. In cazul pozitiei cowboy, femeia sta intinsa pe spate, si barbatul deasupra, pe vine. Penetrarea nu va fi totala din aceasta pozitie, dar ofera barbatului senzatia de femeie in capcana, ceea ce poate fi foarte excitant.

Poziţia scaunului. Daca te gandesti serios la “leganare”, atunci aceasta este pozitia pe care ar trebui s-o practici din ce in ce mai des. Barbatul sta pe spate, si-si pune picioarele in sus, pe un scaun. Femeia “aluneca” pe langa picioarele lui, lasandu-se penetrata. Daca barbatul este suficient de puternic, femeia poate incerca sa se miste in sus si in jos.

Încrucişarea. Este una dintre cele mai ciudate pozitii. Barbatul sta asezat pe spate, cu soldurile in exteriorul marginii patului si cu picioarele in sus, desfacute. Iar femeia se misca, in sus si in jos, tinandu-se de picioarele partenerului.

Mama şi copilul. Aici vorbim de o pozitie numai pentru doamnele suficient de puternice fizic, sa-si sustina partenerul contra unui perete, din picioare, tinandu-l exact ca pe un copil si facilitandu-i penetrarea. Este una dintre cele mai dificile si ciudate pozitii sexuale!

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro