Cina liderilor PPE cu proteste, sarmale, mititei şi dansatoare VIDEO

Cina oficialilor PPE, pusă la punct de pedelişti, a început cu scântei. În timp ce veneau invitaţii, un grup de protestatari s-a manifestat zgomotos la mai puţin de 100 de metri de restaurant. În ciuda protestelor, petrecerea a mers mai departe. Înăuntru, tradiţionalul a fost la putere. Cel puţin în privinţa meniului. Oaspeţii au fost cinstiţi cu mititei, sarmale, dar au avut parte şi de animatoare sumar îmbrăcate. 

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 19:40
Cina liderilor PPE cu proteste, sarmale, mititei şi dansatoare VIDEO

Liderii PPE care au participat marţi seara la cina organizată pentru delegaţii sosiţi în România la Congresul Partidului Popular European la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei au fost întâmpinaţi cu pălincă, scrie Mediafax.

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat că liderii PPE apreciază produsele culinare româneşti, în mod special sarmalele, care „au mare succes”, dar şi mititeii.

„Oaspeţii apreciază, din ce am văzut, produsele noastre culinare”, a adăugat vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu, care a descris atmosfera de la cina cu liderii PPE ca fiind una „foarte drăguţă”.

Preşedinetele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că a adus personal din Transilvania, din Sălaj, o pălincă foarte bună pentru cina cu liderii PPE.

Pe lângă oficialii PPE, la eveniment au fost şi reprezentanţii PDL. Elena Băsescu, Vasile Blaga, Sulfina Barbu şi Cristian Boureanu s-au numărat printre pedeliştii prezenţi la dineu.

Pe lângă pălincă, mici şi sarmale, liderii PPE au avut parte şi de proteste. Zeci de persoane au protestat marţi seară în Centrul Vechi al Capitalei în apropierea restaurantului unde luau cina liderii PPE sosiţi la Bucureşti cu ocazia Congresului  Partidului Popular European.

Nu vrem guvernator, vrem preşedinte ales de popor!„, „7.400.000, fără preşedinte„, „E protestul nostru împotriva măsurilor de austeritate. Stăm cât putem„, „Români ieşiţi în stradă. Spuneţi NU austerităţii când stăpânii Europeni sunt la noi” sunt câteva dintre mesajele scrise pe pancartele aduse de protestatari.