Sue Ellen din serialul Dallas este româncă

Presa de peste ocean a dezvăluit recent că mama celebrei actriţe Linda Gray s-a născut în 1923 la Bucureşti. Şi mama actriţei a urmat cursuri de actorie. 

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 08:30
Sue Ellen din serialul Dallas este româncă

Maria Kujnir Herescu s-a născut dintr-o mamă basarabeancă şi un tată rus. Maria, cunoscută cu numele de scenă Nadia, s-a căsătorit la doar 16 ani cu un englez, de la care a şi păstrat numele, dar a divorţat de acesta şapte ani mai târziu, scrie libertatea.ro.

Din această relaţie s-a născut celebra Sue Ellen. Şi mama actriţei a urmat cursuri de actorie încă din adolescenţă, iar în 1940 a plecat din România în Franţa. S-a recăsătorit în 1946 cu prinţul Constantin Cantacuzino, pilot celebru în epocă.

Tot în Franţa, Nadia a fost distribuită de marele regizor Federico Fellini în capodopera “La Dolce Vita”. Ulterior, Nadia Gray s-a stabilit în America şi a renunţat la film.

Conform presei de peste Ocean, ea a devenit animatoare într-un cabaret select din New York. S-a recăsătorit cu un avocat american şi a murit în 1994, la vârsta de 70 de ani. A lăsat în urmă o carieră de succes şi o fată cel puţin la fel de celebră.

Veşti bune pentru fanii serialului Dallas. Îndrăgitul film revine miercuri pe micile ecrane în America, cu o nouă serie. Producătorii noului sezon se aşteaptă la un succes nebun.

Noua serie Dallas este o continuare a vechiului film difuzat în anii ’80 şi prezintă aventurile familiei Ewing, în vremurile noastre,