Serialul Dallas revine pe micile ecrane cu o serie nouă. O parte din personaje sunt aceleaşi

Veşti bune pentru fanii serialului Dallas. Îndrăgitul film revine miercuri pe micile ecrane în America, cu o nouă serie. Producătorii noului sezon se aşteaptă la un succes nebun.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 07:29
Serialul Dallas revine pe micile ecrane cu o serie nouă. O parte din personaje sunt aceleaşi

Noua serie Dallas este o continuare a vechiului film difuzat în anii ’80 şi prezintă aventurile familiei Ewing, în vremurile noastre, informează România TV.

Astfel, unii actori veterani din vechiul serial se vor întorce acum pe micile ecrane. Printre ei, Larry Hagman, Linda Gray şi Patrick Duffy, care interpretează indrăgitele persoanje JR, Sue Ellen şi Bobby. În film vor apărea, însă, şi unele personaje noi, precum fiii lui JR şi Bobby, ajunşi la maturitate. „Am fost puţin nervos şi intimidat la gândul că voi participa la acest film fiindcă este un film important şi îndrăgit în toată lumea, dar mă bucur că am primit această şansă”, a spus Josh Henderson, actorul care a fost distribuit în rolul fiului lui JR în noul sezon. De cealaltă parte, fiul lui Boby, Chrisopher, va fi interpretat de Jesse Metcalfe. „Este o poveste grozavă şi îmi plac la nebunie personajele, în special personajul meu, Christopher. Toate personajele sunt bine realizate şi complexe”, a spus Jesse Metcalfe. Filmul va fi lansat miercuri în Statele Unite ale Americii, iar producătorii se aşteaptă să aibă un succes nebun.