Studenta criminală ŞTIA că va avea un copil cu malformaţii

Răsturnare de situaţie în cazul studentei criminale din Timişoara. Aceasta ştia că urma să nască un copil cu grave malformaţii. Surse medicale susţin că a fost avertizată de medici, dar nu a vrut să renunţe la copil în speranţa că va fi lăsată liberă până va naşte, informează România TV.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 05:38
Studenta criminală ŞTIA că va avea un copil cu malformaţii

Medicii care au consultat-o pe Carmen Bejan pe parcursul sarcinii spun că au văzut că bebeluşul avea malformaţii, însă studenta nu a vrut să renunţe la copil. Motivul pentru care aceasta nu a dorit să facă o întrerupere de sarcină a fost probabil acela că ea şi-a dorit foarte mult să fie liberă.

Carmen Bejan este în acest moment în stare stabilă. Ea a suferit un şoc la naştere, iar cel mai probabil va fi consiliată în perioada următoare. Pe parcursul sarcinii Carmen Bejan a făcut în total opt ecografii. Cinci dintre ele la Arad, două la Spitalul Penitenciar Rahova şi una în Bucureşti.

Studenta aflată în închisoare după ce a tranşat un bărbat a născut miercuri un copil fără mâini şi cu malformaţii. Bebeluşul a murit în primele minute de viaţă. În timp ce soţul criminalei Carmen Bejan cere să se facă dreptate, soţia celui ucis de aceasta susţine că este mâna lui Dumnezeu.