Soţul şefei ONG-ului Caleidoscop, despre copilul ucis de câini: „Mă simt vinovat! Şi ce rezolv cu asta?” VIDEO

"Mă simt vinovat! Şi ce rezolv cu asta?". Cel care s-a confesat echipei România TV este soţul femeii care a înfiinţat ONG-ul Caleidoscop şi care trebuia să aibă grijă de câinele ucigaş. Jurnaliştii România TV au realizat un material filmat cu camera ascunsă.

05 sept. 2013, 15:34
Soţul şefei ONG-ului Caleidoscop, despre copilul ucis de câini: „Mă simt vinovat! Şi ce rezolv cu asta?” VIDEO

Bărbatul spune că soţia lui, Carmen Secăreanu, şefa ONG-ului acuzat, e plecată din Bucureşti şi că niciun procuror nu a căutat-o până acum.

„Din câte ştiu, nu (nu a fost chemată soţia la Parchet n.r.). Chiar e plecată din Bucureşti. E undeva, la Baia Mare. Are nişte treburi de serviciu. De asta lipseşte. Sigur că îi pare rău! Că suntem oameni! Mă simt vinovat! Da! Mă simt! Şi ce rezolv cu asta?”, a spus soţul femeii.

Bărbatul susţine că ONG-ul Caleidoscop funcţionează în continuare, bine-mersi.

ONG-ul? Bineînţeles că funcţionează! Nu mai ridicăm câini. Ăsta a fost un proiect atunci„, a precizat soţul şefei ONG-ului.

Citeşte şi Audieri în cazul copilului UCIS de câine. ONG-ul care a adoptat animalul a „dispărut” peste noapte

Întrebat pe cine consideră vinovat în cazul copilaşului mort, soţul femeii a răspuns: „Când armele vor tăcea, atunci argumentele logice îi vor găsi„. „Acum se vor pierde, în toată această nebunie„, a spus acesta.

Bărbatul spune că muşcăturile maidanezilor pot fi şi o invenţie a doctorilor.

Dacă te duci la Matei Balş şi spui: „M-a muşcat câinele meu sau un câine în lesă”, zice „Da, îţi fac vaccin, dar îţi plăteşti tratamentul! Declaraţi că v-a muşcat un câine al străzii. Necunoscut. Şi atunci, tratamentul este gratuit!” Ăia te-nvaţă!„, a adăugat bărbatul.

Citeşte şi MESAJUL EMOŢIONANT al mamei copilului ucis de câini în Bucureşti

Un copilaş a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în zona Parcului Tei din Capitală, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica. Cadavrul a fost descoperit pe terenul unei societăţi comerciale de către unul dintre poliţişti, care a căutat împreună cu fratele băiatului de patru ani, acesta arătându-i zona în care au atacat câinii. Trupul lui Ionuţ a fost complet sfâşiat de câini. Pe cap, părinţii i-au pus şapca lui preferată, singurul lucru care mai arată că Ionuţ a fost un băieţel căruia îi plăcea să se joace.

Micuţul a fost înmormântat joi, la Cimitirul „Sfânta Vineri”, din Capitală. Rudele s-au strâns la capelă, inclusiv colegii de grădiniţă au venit să-şi ia adio de la Ionuţ. O ţară întreagă a rămas şocată de moartea cumplită a băieţelului de 4 ani.

DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?