ŞOCANT: Copil UCIS de câini, în Capitală

Un copil, în vârstă de 4 ani, a fost ucis de câini, luni, în Bucureşti, informează România TV. Fratele lui, în vârstă de 6 ani, a fost şi el muşcat şi se află sub supravegherea medicilor. Potrivit Primăriei Sectorului 2, incidentul tragic s-a produs pe un teren proprietate privată, în zona Tei.

02 sept. 2013, 10:58
ŞOCANT: Copil UCIS de câini, în Capitală

Potrivit primelor informaţii, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 12.22, şi a anunţat că nu-şi mai găseşte unul dintre nepoţi. Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de şase şi, respectiv, patru ani.

Conform declaraţiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut. În timp ce îi căuta, nepotul de şase ani s-a întors cu o rană la picior şi a povestit că el şi fratele său au fost atacaţi de câini. Băiatul a spus că fratele lui a fost prins de câinii maidanezi, scrie Mediafax.

Femeia a anunţat Poliţia, copilul de patru ani fiind găsit mort, într-un tufiş pe terenul unei societăţi. Zona în care a fost găsit copilul este securizată, pentru ca anchetatorii să poată face cercetarea la faţa locului.

Potrivit Primăriei Sectorului 2, tragicul accident a avut loc pe un teren proprietate privată, pe strada Tuzla nr. 50, aparţinând SC Laguna Tei SRL.

Autorităţile s-au deplasat la locul tragediei pentru a ridica câinii vagabonzi. În urma acţiunii, autorităţile au descoperit că un câine avea sânge pe bot.

Citeşte şi O fetiţă şi fratele ei, în stare gravă la spital după ce au fost muşcaţi de un câine