ŞOC: Adriana Bahmuţeanu sechestrată în sediul Etno TV, televiziune deţinută de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu a fost nevoită să sune la 112 după ce bodyguarzii postului de televiziune deţinut de fostul său soţ, Silviu Prigoană, nu au mai lăsat-o să iasă din clădire.

15 mart. 2013, 21:50
ŞOC: Adriana Bahmuţeanu sechestrată în sediul Etno TV, televiziune deţinută de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu a mers, vineri după-amiază, la sediul Etno TV pentru a-şi prelua atribuţiile de acţionar majoritar al postului. Pentru început, vedeta nu a fost lăsată să intre în birou, secretarele motivând că nu găsesc cheia.

Fosta doamnă Prigoană urma să se întâlnească cu acţionarii celor două posturi TV, Etno şi Taraf, într-o adunare generală. Acţionarii nu s-au prezentat însă la sediu.

Când a vrut să plece, bodyguarzii i-au cerut să o controleze în geantă. Pentru că Adriana s-a opus, aceştia s-au pus în faţa uşii. Speriată, prezentatoarea TV a sunat la 112.

La faţa locului au venit un echipaj SMURD şi o maşină a Poliţiei.

„Eu am crezut că Silviu Prigoană îmi dă acţiunile la cele două televiziuni, în acest moment cu grave probleme financiare, pentru că ştie că le pot readuce pe linia de plutire şi pot avea o sursă de venit pentru copiii mei. Se pare că nu asta era intenţia. Nu vreau să mai am de-a face cu acest personaj”, a spus Adriana Bahmuţeanu, potrivit Click.ro

Adriana Bahmuţeanu este convinsă că fostul său soţ se află în spatele acestui scandal. Ea a depus plângere la poliţie pentru sechestrare de persoane şi lipsire de libertate.

Bahmuţeanca a renunţat definitiv la Prigoană: Drumurile noastre se despart definitiv şi irevocabil