Bahmuţeanca a renunţat definitiv la Prigoană: Drumurile noastre se despart definitiv şi irevocabil

Adriana Bahmuţeanu a postat pe Facebook un mesaj în care subliniază faptul că o împăcare între ea şi Silviu Prigoană nu va mai exista. Prezentatoarea TV spune că povestea lor a ajuns la "The End".

04 mart. 2013, 12:29
Bahmuţeanca a renunţat definitiv la Prigoană: Drumurile noastre se despart definitiv şi irevocabil

„Îi mulţumesc lui Silviu Prigoană pentru cei zece ani frumosi petrecuţi împreună. Pentru cei doi copii adorabili şi pentru multele clipe de neuitat. Pentru că m-a făcut de multe ori fericită şi pentru că îi datorez multe din devenirea mea de acum. Acum, după zece ani, drumurile noastre se despart, poate când nimeni nu mai credea, definitiv şi irevocabil.
Poate viaţa e făcută din episoade şi episoade, iar finalul nu e neaparăt cu happy end. În cazul nostru este simplu -filmul sau povestea a ajuns la sfârşit, la The End. Le multumesc tuturor prietenilor de pe Facebook şi din viaţa reală pentru susţinere şi suport moral.”, a scris Adriana Bahmuţeanu, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

Silviu Prigoană vrea să o recucerească pe Adriana Bahmuţeanu

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au divorţat de patru ori în zece ani. Silviu Prigoana a depus cererea de divort în 11 septembrie 2012, după ce Adriana a părăsit domiciliul conjugal împreună cu cei doi baieţi ai cuplului, mutându-se în chirie într-o vilă.

Ce ultimatum i-a dat Silviu Prigoană, Adrianei Bahmuţeanu